Grue J17 fortsetter å imponere

bildet viser Grue J17 - Klare til kamp

Grue – Løten 2-0 (1-0)

Solid forsvarsspill og to flotte scoringer var nok til å sikre en ny seier til Grue J17. På en kald oktoberkveld på Grue Stadion varmet Gruejentene publikum med god innsats og tidvis godt pasningsspill.

Grue J17 - Spillermøte
Spillermøte på Plazaen er fast på alle hjemmekamper. Servering av frukt gjøres av lagets svært dyktige lagleder, Kristin Steen.

Jevn 1.omgang

Det var vanskelig å se at det var topp mot bunn denne kvelden. Selv om gjestene fra Løten lå sist på tabellen var de nære scoring ved to anledninger første kvarteret av kampen.

Vi var litt for upresise med ball noe som medførte noen ubehagelige overganger imot oppsummerer trener Morten Møller.
Scoringen til Amalie kommer på et veldig bra tidspunkt for oss. Derfra og inn er vi det beste laget og vi føler oss ganske trygge på seier.

bildet viser Grue J17 - Scoring 1-0
Grue har nettopp gått opp i ledelsen etter en scoring av Amalie Aasvestad. Målgivende pasning fra midtstopper, Solveig Fosseid.

Flotte mål

Gruelaget scoret ett mål i hver av omgangene. Begge målene kom etter fint kombinasjonsspill og gjennomløpninger. Jentene i de flotte grønne draktene står nå med imponerende 15 poeng etter fem kamper i J17 Elite.

Jentene er dyktige og svært lette å trene. Det er moro å vinne fotballkamper, men enda mer gøy å se at vi forsøker å spille slik vi trener sier den andre Gruetreneren, Rune Skasberg.

– Vi ønsker å ha ballen mest mulig og spille gjennom pressledd når muligheten byr seg. Er det lite alternativer fremover på banen starter vi gjerne pånytt bakfra vår dyktige keeper, Eli.

bildet viser Grue J17 - Scoring 2-0
2-0 kom etter en gjennomløpning og sikker avslutning av Kaja Tomterstad Aurbekkholen. Målgivende av en meget god Ida Skolegården.

Tøff uke med tre kamper

Jentene møter Ottestad allerede onsdag denne uken og Trysil på lørdag. Det blir med andre ord en hektisk uke for de flinke fotballjentene.

Kampfakta

1-0, 18min: Amalie Østli Aasvestad
2-0, 45min: Kaja Tomterstad Aurbekkholen

Grue J17 - Tabell