Velkommen til GRUE IL FOTBALL

 

Følg også Grue IL Fotball på Facebook, og tips alle om å følge denne siden.

Andre nyttige nettsider/apper:

www.fotball.no

Her finner du alt av informasjon fra Norges Fotballforbund, f.eks. regler for 3-er fotball, informasjon om trenerroller, foreldrevettregler, Fair Play, kampoppsett og kontaktinformasjon til motstanderlagene.

Min Fotball

MinFotball er NFFs mobilapp for trenere, fotballspillere, fotballforeldre og fotballtilhengere. Appen gir deg tilgang til alle lag, kamper, resultater og tabeller i norsk fotball – helt fra barnefotball til elite-nivå. 

Roller rundt laget

Grue IL Fotball er en dugnadsklubb, det vil si at det er frivillige foreldre som tar på seg roller som trenere, lagledere, kasserere og andre tillitsverv i klubben. Grue IL Fotball har en forventing til at alle foreldre stiller opp med det man har mulighet og kapasitet til.                                        

Treninger

Klubben setter opp tidspunkt og bane for trening. Det første året er det vanlig med 1 trening i uka på 1 time, og evt. en frivillig trening. Treningene foregår på feltet ved Grue stadion.

Kamper

Første året spilles det på baner med vegg rundt uten keeper (3 mot 3). Kretsen setter opp dager for kampavvikling, lørdag eller søndag.

Cuper

Ønsker man å delta på cuper dekker Grue IL Fotball påmeldingsvagift til to turneringer ila et år. 

Utstyr

Grue IL Fotball stiller med:

  • Utstyrsbag
  • Kjegler
  • Vester
  • baller 
  • kampdrakter 
  • småmål for spill på trening tilpasset antall på trinnet

Spillerne MÅ ha leggskinn. Vannflaske er også lurt å huske på.

Grue IL Fotball har en utstyrsavtale med Nye Sporten kongsvinger / Hummel, der klubbens medlemmer får 20% på fotballutstyr som strømper, shorts, bukser, treningsgenser.

Dugnad

For å holde nivået på kontingenter og avgifter på et rimelig nivå for de aller fleste vil en del av klubbens inntekter eller reduksjon av utgifter basere seg på at det gjennomføres noen dugnader. 

Den viktigste dugnaden i vår klubb er Grueturneringen som gjennomføres siste helgen i august hvert år. Denne dugnaden er obligatorisk for alle foresatte i Grue IL Fotball.

Foreldre som har påtatt seg rollen som Hovedtrener/Trener/Lagleder er i utgangspunktet fritatt for annen dugnad. 

Kontingent

Det vil hvert år bli sendt ut faktura på medlemskontingent og aktivitetsgebyr fra vårt medlemsregister.