Informasjon om rekruttdommerkurs

bildet viser Fotballdommer

NFF Indre Østland arrangerer rekruttdommerkurs 

  1. mars på Kongsvinger
  2. mars på Hamar

Kurset varer fra kl. 1800-2100 og er gratis.

 

God oppfølging og lommepenger

Rekruttdommere vil kunne dømme kamper utenom egen klubb. De første kampene settes man opp i dommertrio sammen med rutinerte dommere. Man vil få oppfølging fra fotballkretsen og erfarne dommere når man begynner å dømme alene. Alle kamper man dømmer blir betalt og det er muligheter til å tjene ganske bra med ekstra lommepenger hvis man blir med på å dømme. 

 

Aldersgrense er 14 år (men de er ganske fleksible og kan godta de som fyller 14 i år også). Det er selvfølgelig også mulig for voksne å melde seg på. 

 

Litt mer info finner dere her: https://www.fotball.no/kretser/indre-ostland/aktuelt-2022/bli-med-pa-rekruttdommerkurs/

 

Påmelding på https://www.fotball.no/kurs/?d=5 eller på e-post til: tomharald.hagen@fotball.no

Det er stor mangel på dommere i Solør, Odalen, Eidskog og Kongsvinger. Dette gjør at man oftere og oftere må hente dommere som kommer kjørende langveisfra – noe som fører til unødvendige ekstrautgifter for klubbene. 

 

Dommerstanden blir eldre i Glåmdalsdistriktet

Dagens dommere som dømmer fotball i Glåmdalsdistriktet har blitt i gjennomsnitt et å eldre hvert år. Derfor jobber de nå for å bedre rekrutteringen. Sammen med NFF Indre Østland vil de også jobbe for å veilede og støtte nye dommere, enten de er 14 eller 60 år. Vi trenger alle!

Kanskje det bor en dommer i deg? Kanskje du har spilt fotball selv eller er en tidligere fotballspillere som ønsker å dømme?

Meld deg på!